Kamp jedrenja - Murter

Dodatne informacije

Country

Croatia

Language

English

Age

13-19

Dates

3.7.-18.9.2021.

Opis

Kamp jedrenja – Murter

Termini: 3.7.-18.9.2021

Cijena od 13.700,00 kn

ŠKOLA JEDRENJA A.N.A.

A.N.A. – Academia Navalis Adriatica – 26 godina pod jedrima.

Academia Navalis Adriatica međunarodna je škola jedrenja i pomorskih vještina koju je tijekom 32 godine postojanja s uspjehom pohađalo više od 16000 polaznika. Rado ističu da su certificirani RYA trening centar (Royal Yachting Association), koji nudi međunarodno certificiranje jedriličara po posebno razvijenim programima.

Jedrenje u akvatoriju Murtera!

Murter – mali sjevernodalmatinski otok u blizini Šibenika. Otok je povezan s kopnom kratkim mostom u Tisnu.

Smještaj je organiziran u Hotelu Say u Jezerima, u apartmanima s punim pansionom i nadzorom iskusnog osoblja (za djecu od 13 do 19 godina).

PROGRAM (subota-subota):

Teorija i praksa – škola jedrenja (osnove)

Uzrast 13-18 s roditeljskom dozvolom

Prethodno znanje nije potrebno
Minimalni uvjeti: plivačke sposobnosti i spremnost za tjelesne aktivnosti
Stečene vještine: osnove kormilarenja, rukovanje jedrima, sudjelovanje u svim poslovima na jedrilici

Oprema: Jedriličarske rukavice, dva para obuće (brodarice, tenisice ili druga obuća koja ne proklizava), majice kratkih i dugih rukava, kratke i duge hlače, kreme za zaštitu od sunca visokog zaštitnog faktora, kape ili šešire, sunčane naočale, sredstva za osobnu higijenu, kupaći kostim, sredstvo protiv komaraca

Napredno jedrenje i navigacija

Uzrast 13-18 s roditeljskom dozvolom
Minimalno iskustvo: 5 dana jedrenja, prejedrenih 100 nM

Izlet: Šibenik i Sokolarski centar – poludnevni izlet. Cijena uključuje: prijevoz, vodiča, ulaznicu, predavanje (minimalno 15 plaćenih) -360 kn
Šetat ćemo ulicama i stepenicama Šibenika, pripovijedati legende o gradu i njegovim stanovnicima. Kada dođemo do katedrale Sv. Jakova, još jedne znamenitosti koja je od 2000. godine pod zaštitom UNESCO-a, čut ćemo nevjerojatne priče o njezinom nastanku te posjetiti krstionicu s lokalnim vodičem. Sokolarski centar smješten je u borovoj šumi u srcu mediteranske divljine, samo 7 kilometara od Šibenika. Sokolarski centar je obavezno odredište za sve one koji žele osjetiti divljinu i avanturu. Za posjetitelje je pripremljen poseban program u kojima ćete moći uživati u ljepoti sokola i sova i gledati se “oči u oči” s ovim nevjerojatnim nebeskim lovcima. Slobodno vrijeme za piće i suvenire.
Izlet: NP Krka – poludnevni izlet. Cijena uključuje: prijevoz, vodiča, ulaznicu (minimalno 15 plaćenih) – 380 kn

Nacionalni park “Krka” smješten je na području Šibensko-kninske županije i obuhvaća površinu od 109 km² najljepšeg toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Skradinski buk je jedna od najpoznatijih prirodnih znamenitosti Hrvatske.

Izlet: Nin – Zadar – cjelodnevni. Cijena uključuje: prijevoz, vodiča, lokalnog vodiča, ulaznicu za Muzej iluzija, lunch-paket (minimalno 15 plaćenih) – 430 kn

Nin je jedan od najstarijih hrvatskih kraljevskih gradova. Posjetit ćemo povijesni centar grada koji je pun rimskih ostataka. Vidjet ćete stara gradska ulazna vrata, repliku ratnog broda iz 11. stoljeća i još mnogo znamenitosti. Zadar ćete obići uz pratnju lokalnog vodiča. Posjetit ćete najpoznatije zadarske znamenitosti: crkvu Sv. Donata, ulicu Kalelarga, Pozdrav suncu i morske orgulje, dvije moderne instalacije koje povezuju ljude i prirodu. Posjetit ćete i Muzej iluzije.

Izlet: Split -Trogir – cjelodnevni izlet. Cijena uključuje: prijevoz, vodiča, lunch paket (minimalno 15 plaćenih) – 470 kn

Povijesni centar Trogira pod zaštitom je UNESCO-a od 1997. godine. Lokalni vodič vodit će nas kroz uske trogirske ulice do najpoznatijih znamenitosti grada: gradskih palača, katedrale sv. Lovre s najprepoznatljivijim portalom ovog dijela Europe koji potječe iz srednjeg vijeka. Nastavit ćemo izlet prema Splitu.Sastat ćemo se s lokalnim vodičem i posjetiti povijesni centar grada. Posjetit ćemo Dioklecijanovu palaču iz rimskih vremena, koja je pod zaštitom UNESCO-a od 1979. godine.

UKLJUČENO U CIJENU:
– osnovni/napredni tečaj jedrenja – 1 tjedan (1×5 dana)
– smještaj u 1/2 apartmanima s vlastitom kupaonicom i punim pansionom (doručak, ručak i večera)
– društvene i sportske aktivnosti

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:
– izleti
– druge usluge koje nisu spomenute u itinereru

Dodatne informacije

Country

Croatia

Language

English

Age

13-19

Dates

3.7.-18.9.2021.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kamp jedrenja – Murter”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Contact Us